Feia temps, molt de temps, que amb l'Ignasi anàvem rumiant com poder fer un entrepà de terra endins, català i, sobretot, que fos bo o molt bo; a priori sembla fàcil, però volíem aconseguir una cosa diferent a les hamburgueses que es poden trobar a d'altres llocs (algunes molt bones, per cert), fetes amb bona carn, al moment i un bon pa. Volíem quelcom més proper, del Collsacabra.
Amb l'excusa, n'hem provat bastants d'entrepans (feina que no em sap greu de portar a terme, els que em coneixeu ja ho sabeu...) i de cadascun en treiem cosetes i idees; però no acabàvem de veure la llum, fins que un dia l'Ignasi, estant a Can Colom, casa de la que ja en un post al blog de Ca l'Ignasi ( http://calignasi-lesbambalines.blogspot.com.es/) ja us en vem parlar, se li va ocórrer la brillant idea de que què millor que la famosa pilota d'aquella casa per posar al nostre tant imaginat entrepà.; calentona amb una mica de formatge, amb enciam i tomàquet...i per rematar la feina, un ou dels de veritat i de tota confiança, ferrat al damunt...el pa una mica torradet i au, cap a taula !!!!!
Les primeres impressions han set molt positives, alguns ja l'han recomanat i tot...!!!!
Bon profit !!!!!!
Laia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada