dimecres, 3 d’octubre del 2012

Ca la Laia té 7 mesos....


Només (o ja) tenim 7 mesos d'experiència amb Ca la Laia Sopars i estem molt i molt contents de la rebuda que ens heu donat i la bona acceptació que ha tingut.

En els temps que corren, quan tothom està pessimista i les bones notícies brillen per la seva absència, cal esbombar a tort i a dret les bones notícies, i en aquest cas, Ca la Laia Sopars n'és una.

Quan prens una iniciativa nova, solen aparèixer aquells dubtes de si és el moment, de si anirà bé, de si el públic ho rebrà bé,..i un llarg etcètera que fan dubtar fins i tot al més segur de tots.Però arribat el moment, et llences a "la piscina" i tires endabant, perquè fer un pas endabant i mirar amunt és la única solució que ens queda. No podem quedar-nos de braços creuats i esperar que algú vingui amb la vareta màgica i ens solucioni els problemes que tenim; no s'hi val a queixar-nos tot el dia i no fer res de positiu, ni tan sols ni intentar-ho. No és així com se superen les anomenades "crisis" (tot i que jo prefereixo anomenar-ho "canvi de tendències o de costums", ja que no tornarem mai allà on erem, així que més val que ens hi anem acostumant...). Està clar que no sabem si allò que farem i provarem serà pitjor o millor, però el que segur que sabem és que serà diferent, i que si no ens agrada com estem, el que hem de fer és canviar, moure'ns és el primer pas per canviar.

En psicologia sempre hem pensat que si no fas res, res no canviarà; si vols un canvi, l'has de promoure tu, ets tu el que pots fer que la situació sigui diferent a la que tens ara mateix. Assumir la responsabilitat i l'emoció del teu propi camí, és el primer pas.

Per això ens vem decidir a crear Ca la Laia Sopars, l'alter ego de Ca l'Ignasi (www.calignasi.com) . A Ca l'Ignasi ens l'estimem moltíssim; creiem que va en la bona direcció i la bona línia; és la casa mare i amb la que podem fer, de la cuina de tota la vida, un plaer.
Però, ¿per què no iniciar un nou camí, explorar noves vies per arribar a nous públics o públics més asidus, que no volen renunciar a la qualitat, l'ecologia, la proximitat i el caliu? Doncs amb aquest objectiu va néixer Ca la Laia Sopars i realment n'estem molt i molt contents. Tant, que des de la revista CUINA, en el número d'aquest mes, ens han dedicat algunes ratlles i una foto !!!!




No trobarem LA SOLUCIÓ a tots els problemes, però quan fas quelcom i veus que et responen, és el millor incentiu per seguir-te movent i seguir esforçant-te cada dia un xic més.
Si us plau, que cadascú sigui responsable del seu granet de sorra per fer d'aquest món i aquests temps que corren, cada vegada millors.

Moltes gràcies a tots i totes.

Laia.

2 comentaris:

  1. Clar que sí! El món és dels que es mouen, pensen i actuen!
    Ca la Laia ha estat una gran pensada! I es complementa molt bé amb l'oferta de Ca l'Ignasi! Mateixa qualitat, preparacions que permeten abaratir els costos i nosaltres com a clients encantats!!!!
    Que per molts anys puguem "arreglar" el món plegats!!

    Una abraçada!!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies guapa!!! quan surt el positivisme s'ha de compartir, que de coses dolentes tothom en va ple...

    Petons.

    ResponElimina